Even voorstellen

Ons atelier is gevestigd in de woonwijk Woudhuis in Apeldoorn. We zijn actief als designers met een ruime ervaring in de zorg ( dagcentra en woningen gehandicapten, woongroepen jeugd ), scholenbouw, bedrijfshuisvesting en woningbouw, zowel seriematig als voor particulieren. Daarnaast zijn wij ook actief als ontwerpende partij in het buitenland en als deelnemer aan welstands- en beeldkwaliteitscommissies.

Maatwerk is voor ons van het grootste belang: wij maken iets voor u en niet voor onszelf.
We hebben daarbij een grote interesse in duurzame materialen, en combineren deze met verfrissende kleurstellingen, een belangrijk onderdeel van onze ontwerpen. Soms op zoek naar contrasten en soms naar harmonie. Dit geldt voor zowel in- als exterieur. We streven altijd naar een hoge functionaliteit met een uitgekiende en bij de opgave passende materialisering en detaillering.

Arnoud Gobas - architect BNA
Naast het ontwerpen en uitwerken van bouwwerken is een nieuwe tak in ontwikkeling: onderzoek en advisering. Daarbij richten we ons op de bestaande voorraad gebouwen en hun mogelijkheden voor de toekomst. Restylen en herinrichten is daarbij een belangrijk target.

Attiene Gobas-van Hoogen en ir. Arnoud Gobas, architect.